Loading...
Forside| Retur- og byttepolitik

Retur- og byttepolitik

1. Ingen grund til at vende tilbage

Hvis du køber produkter gennem online-kanaler og direkte drevne butikker, hvis de købte produkter er i den originale stand på købstidspunktet og opfylder betingelserne for sekundært salg, kan du nyde godt af returservicen uden grund inden for 7 dage. Startdatoen er som følger:

1) For de varer, du køber via online-kanaler, tælles det fra den dag, du modtager varerne (det vil sige dagen efter modtagelsesdatoen);

2) For de produkter, du har købt gennem den direkte drevne butik, vil det blive talt fra den dato for transaktionen, der er angivet i kassekvitteringen.

Du skal ansøge om returnering af den købte vare gennem den oprindelige købskanal. Hvis ovenstående 7-dages returfrist overskrides, vil vi ikke kunne acceptere din returansøgning (bortset fra defekte produkter forårsaget af kvalitetsmæssige årsager). Tilpassede varer er ikke berettiget til ovenstående 7-dages returservice uden grund.

hvordan man returnerer en refusion

Begrænsninger for urimelige returneringer

A. Der er også nogle restriktioner for din returnering inden for ovennævnte returperiode uden grund, især: de produkter, der skal returneres, skal være i den oprindelige købsstand og opfylde betingelserne for sekundært salg. Konkret omfatter det følgende tre krav:

1) Varen er i god stand. Det vil sige, at produktets overflade ikke har nogen ridser, ingen slid (brudt), ingen stød, ingen brug, ingen demontering og andre spor; produktet kan bevare den oprindelige kvalitet og funktion;

2) Produktets ydre emballage er komplet;

3) Hvis produktet er udstyret med tilbehør eller tilbehør, skal det relevante tilbehør og/eller tilbehør være komplet.

B. For forklaringen af ​​den relevante produktreturstandard, se venligst Hvilken type returnering opfylder NIKE-returstandarden?

C. I tilfælde af onlinekøb, hvis det returnerede produkt ikke opfylder ovennævnte returkrav, har vores virksomhed ret til at nægte at acceptere returansøgningen, og forbrugeren skal afholde de relevante forsendelsesomkostninger.

D. Nike By You brugerdefinerede varer er ikke berettiget til 7-dages returnering uden spørgsmål. Du har kun ret til at returnere tilpassede Nike By You-varer, hvis de NIKE-tilpassede varer, du modtog, var defekte på modtagelsestidspunktet eller ikke matchede din ordre, se Returkrav for defekte produkter.

 

2. Returnering af defekte produkter

Hvis du mener varen er defekt, kan du vælge at returnere den. Forudsat at varen, der skal returneres, opfylder følgende returkrav:

1) Fodtøj: Inden for 90 dage fra modtagelsesdatoen er det ikke forårsaget af forkert brug eller forkert vedligeholdelse på grund af alvorlig åbning, ødelagte såler, ødelagte hæle, sektioner, ødelagte toppe og ubrugte nye sko, der ikke er i par, og sko varierer i størrelse. Nike vil ikke være i stand til at acceptere returnering af fodtøj med kvalitetsproblemer ud over 90 dage.

2) Beklædning og udstyr: kvalitetsproblemer, der ikke er forårsaget af mennesker inden for 30 dage fra modtagelsesdatoen, såsom: lynlåsbeskadigelse, tøjtilbehør, der falder af og andre åbenlyse alvorlige defekter, og udseendet af ubrugt tøj med alvorlig åbning, åbenlys skade og pletter osv. Seksuelle skavanker. Returnering af tøj og udstyr ud over 30 dage vil ikke blive accepteret.

3) Wearables: Kontakt venligst først vores kundeservicespecialister for at få hjælp til opsætning af enheden og fejlfinding.

4) Hvis produkter som fodtøj eller tøj og tilbehør indeholder elektroniske komponenter (såsom motorer, batterier, opladere mv.), inden for et år fra modtagelsen, hvis de elektroniske komponenter har kvalitetsproblemer, der ikke er forårsaget af mennesker , kan produktet returneres. Vi vil ikke kunne acceptere returnering af elektroniske dele med kvalitetsproblemer ud over et år.

 

3. Tips om udvekslingspolitik

1) For udskiftning af de bestilte varer på den officielle hjemmeside skal du kontakte kundeservice for drift. Du kan ansøge om ombytning af den samme vare i samme farve.

2) Tilpassede produkter understøtter ikke ombytning, og de understøtter heller ikke 7-dages returservice uden grund;

3) For specifikke regler for online shopping ombytning, se venligst vores byttepolitik. For udveksling af ordrer i butikker med direkte salg, kontakt venligst den oprindelige købskanal for konsultation.

 

4. Returnering af luftpude (og relaterede) produkter

På grund af det specielle design og struktur af luftpude (og relaterede) produkter samt begrænsningen af ​​nuværende tekniske midler, hvis luftpuden er i stykker, er vores virksomhed midlertidigt ude af stand til at levere vedligeholdelsestjenester. Hvis luftpuden lækker på grund af forkert brug af produktet i garantiperioden, vil vores virksomhed give dig erstatnings- eller returbehandling i henhold til den relevante retur- og byttepolitik.

Hvis luftpudens lækage er forårsaget af forkert brug eller overskrider garantiperioden i henhold til relevante nationale bestemmelser, er vi ikke ansvarlige for garantien.

 

5. Andre situationer, hvor ingen returnering vil blive accepteret

1) Skader forårsaget af adskillelse eller reparation af forbrugere, eller anden menneskeskabt skade;

2) Hvis der er skade på produktet på grund af forkert slid;

3) Der er ingen gyldig salgsvoucher eller faktura;

4) Produkter, der ikke sælges af os;

5) Andre love og regler er fritaget for garantiansvar.

* Opbevar venligst dine konto- og ordreoplysninger korrekt og afslør dem ikke til andre.