Loading...
Forside| Vilkår for brug

Vilkår for brug

Din brug af denne hjemmeside er underlagt disse vilkår og betingelser for brug, vores privatlivspolitik og vores cookiepolitik. Vi kan ændre disse vilkår og betingelser for brug fra tid til anden, så tjek venligst tilbage ofte. Hvis du ikke accepterer disse vilkår og betingelser for brug eller eventuelle ændringer, skal du stoppe med at bruge denne hjemmeside med det samme. Selvom disse vilkår og betingelser for brug gælder for din brug af vores hjemmeside, gælder de ikke for køb foretaget via denne hjemmeside.

 

Vi forbeholder os retten til at trække eller ændre denne hjemmeside uden forudgående varsel. Vi er ikke ansvarlige, hvis denne hjemmeside af en eller anden grund ikke er tilgængelig på noget tidspunkt eller i en hvilken som helst periode. Fra tid til anden kan vi begrænse adgangen til nogle eller alle dele af hjemmesiden. Vi forbeholder os retten til at suspendere, begrænse eller afslutte din adgang til denne hjemmeside til enhver tid uden varsel.

 

VED AT BRUGE DENNE WEBSTED, ACCEPTERER DU VOLDGIFT AF EVENTUELLE KRAV I HENHOLD TIL ELLER OPSTÅENDE AF BRUGEN AF DENNE WEBSTED. DU OPGIVER VIGTIGE RETTIGHEDER, HERUNDER RETTIGHEDEN TIL EN RETNING AF JURYEN. HVIS DU IKKE ACCEPTERER DISSE VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG ELLER NOGEN REVISIONER, BØR DU STRAKS STOPPE MED AT BRUGE DENNE WEBSTED.

 

POLITIK OG PROCEDURER FOR RETURNERING AF ELEKTRONISK HANDEL

Se venligst vores e-handelsreturpolitik og -procedurer, som indeholder vigtige oplysninger om returnering af produkter købt på denne hjemmeside.

 

KOMPENSATION

Du accepterer at skadesløsholde, forsvare og holde dette mærke, dets ledere, direktører, medarbejdere, agenter, licensgivere og leverandører skadesløse fra og imod alle krav, tab, ansvar, udgifter, skader og omkostninger, herunder, men ikke begrænset til, advokater, der opstår som følge af eller på nogen måde relaterer til din uagtsomme, fejlagtige, uautoriserede eller ondsindede brug af indholdet, brug af hjemmesiden, adfærd i forbindelse med hjemmesiden eller andre brugere af hjemmesiden, eller enhver overtrædelse af disse vilkår og betingelser for brug, enhver lov , eller enhver tredjeparts rettigheder.

 

ANSVARSFRASKRIVELSE

I det omfang det er tilladt ved lov, giver dette mærke ingen repræsentationer eller garantier af nogen art, hverken udtrykkelige eller underforståede, med hensyn til denne hjemmeside, dens indhold eller de tilgængelige oplysninger på eller gennem den; de leveres "som de er" med alle fejl. . I det omfang det er tilladt ved lov, er dette mærke og vores direktører, officerer, medarbejdere, agenter, kontrahenter, efterfølgere og overdragere af hver enkelt ikke ansvarlige for skader, der opstår som følge af eller relateret til brugen af denne hjemmeside eller noget andet sted. knyttet til ham. Denne ansvarsbegrænsning gælder for direkte, indirekte, følgeskader, særlige, strafbare eller andre skader, som du eller andre måtte lide, sammen med erstatning for fortjeneste, forretningsafbrydelse eller tab af data eller information, uanset om vi får besked om potentialet for sådanne skader på forhånd.

 

INGEN AFSKRIVELSE/ADSKELBARHED

Undladelse af dette varemærke til at foretage sig noget, hvis du overtræder disse vilkår og betingelser for brug, skal ikke fortolkes som et frafald eller fortsat afkald på en sådan ret til at handle. Dette brand vil stadig være berettiget til at bruge vores rettigheder og retsmidler i enhver situation, hvor du overtræder disse vilkår og betingelser for brug. Hvis nogen del af disse vilkår og betingelser for brug afvises eller erklæres for ineffektive af en domstol eller regulator, vil de øvrige bestemmelser fortsat gælde.